“Frækkere End Politiet Tillader” tilbage som tv-serie

Vi har sikkert mere eller mindre alle sammen skreget af grin når vi har set Eddie Murphy i rollen som Detroit politimanden Axel Foley der tager indtager berømte og meget fine Beverly Hills på sin helt egen måde i de tre super fatastiske “Frækkere End Politiet Tillader” film. Det er næsten 20 år siden vi sidst så Eddie Murphy i rollen som Detroit politimanden Axel Foley.I følge dette site er der flere sæsoner på vej.

Men bedst som man måske havde glemt alt om filmene “Frækkere End Politiet Tillader” sker der nu igen noget. Den amerikanske tv-station CBS har nemlig planer om at lave “Frækkere End Politiet Tillader” som en tv-serie. Det bliver dog ikke med den folke kære Eddie Murphy i hovedrollen igen.

Hovedrollen blevet besat skuespilleren Brandon T. Jackson. I den nye tv-serie udgave af “Frækkere End Politiet Tillader” skal han spille Alex Foleys søn – Arron Foley. I det første afsnit af tv-serien vil Eddie Murphy himself gentage rollen som den grinende og malplaceret Alex Foley.

Rygterne siger at Eddie Murphy selv har anbefalet Brandon T. Jackson til rollen som Alex Foleys søn – Arron Foley. Brandon T. Jackson største rollem til dato var da han medvirkede i filmen “Tropic Thunder” En anden af Hollywoods meget legendariske komikere har også takkede ja til at med virke i den nye tv-serie. Nemlig Kevin Pollack der skal spille politiadvokat i tv-serien. Kevin Pollack er også kendt fra bl.a. seriøse film som “The Usual Suspects” og A “Few Good Men” Men denne gang skal han altså spille en komiker rolle.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *