Er det sikkert at købe ind på nettet?

Det er nok et spørgsmål mange vil stille, efter at have hørt mange ”skrækhistorier” om at handle på nettet. Grunden til, at mange er skeptiske er, at det jo stadig er en forholdsvis ny ting. Det med, at man ikke har kontakt med en bag disken, eller en ekspedient der står fysisk foran dig, det har mange svært ved at acceptere. Derudover har mange også svært ved at give oplysninger, som eksempelvis til sit kort, ud til en butik man ikke kender i fysisk form.  Der er dog ikke mange at være bange for, hvis bare man tager sig sine forholdsregler og tjekker lidt op på de sider, man regner med at købe fra.

Hvad kan man gøre?

Du kan faktisk gøre flere ting, for at undgå at blive snydt på nettet. For det første bør du helt klar gå ind i ”Om os”, og læse om det er en oversat tekst (dette plejer man tydeligt at kunne se), eller om det er en tekst der er velformuleret og skrevet på korrekt dansk. Mange snydesider har en oversat ”Om os”, og det er derfor tydeligt at se, at det er noget der er oversat fra engelsk.

Derudover findes der i dag sider, hvor du kan se andre brugeres vurderinger på forskellige sider. Et af disse sites kunne være Trustpilot, hvor man som bruger kan anmelde webshops og så videre. Dette er ganske nyttigt for dig og de mange andre, som måske ikke er helt sikker på en side, eller som bare godt kan lide at være på den sikre side.

En anden ting man også kan gøre er at søge lidt på nettet. Du vil typisk lande ind på diverse forums, hvori der kan stå hvordan brugerne har oplevet at handle med det pågældende site. Dette kan også være ganske smart, da du herved får en ærlig mening fra brugerne.

Hvad ville DU gøre, hvis du skulle købe et SD kort?

Havde jeg stået og skulle købe et SD kort, så havde jeg ikke været i tvivl om, at det skulle være fra USBshoppen.dk. Kender man ikke siden, så kan det naturligvis være svært at finde ud af, men efter en del søgninger på Google og efter mange læste anmeldelser, så er der ikke nogen tvivl om, at det er en super side til formålet. Står du derfor og mangler et SD kort, så tjek siden ud!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *