493km/t med en badmintonketcher kan det passe?

Den vigtigste ting der har meget stor betydning hos alle badmintonudøvere er badmintonketcher. Alle badminton-spillere skal bruge en badmintonketcher som overholder samtlige af de regler som ønskes opfyldt af det international badmintonforbund, i følgeskab af nogle badmintonsko. Badmintonudstyr vil som hovederegel altid være den gruppe af sportsremedier hvor der sker mest inovation inden for. For eksempel har badmintonproducenten Yonex i dette øjeblik udvidet Guinnesrekorden for hårdeste skud med 493 kilometer i timen, som gør badminton til den suverænt hurtigste sportsgren i verden. Kilde Sport-net.dk

En badmintonketcher er u-undværlig for samtlige badminton-spillere og er typisk produceret af grafit som er en form for kul fiber materiale. Grafit er meget kraftigt men også fleksibelt, så det bliver muligt at fremstille badmintonketsjer som har til opgave at agere som katapulter og trampoliner og tilsætte bolden endnu mere fart sammenlignet med badmintonatletens krop kan. I grove træk er der tre unikke slags badminton ketcher. Med vægten mod hovedet, hovedlet vægtbalance og neutral. De hovedtunge badmintonketcher giver væsentlig mere power i badmintonbolden, men er derfor ikke så reaktionsstærk i put-bolde spillet og forsvarende spil. De hovedlette badmintonketsjer er hurtigere omkring put-bolde spillet og forsvars spillet, men knap så ekstra speed til badmintonbolden når der udøves angrebsspil. Til sidst har de ligelige vægtfordelte badmintonketsjer lidt a de to egenskaber.

I skyggen af enhver sportsgren er der producenter af produkter. I fodbold er det Hummel samt puma som har fingeren på størstedelen af udviklingen. Hos badmintonsporten er det Japanske Yonex som har en finger med i det meste af alt innovation. Yonex har rekorden for hurtigste bold og er for det meste de først med nye substandser til produktion af badminton ketcher, badminton sko og badmintongrej.  Yonex har ikke altid lavet badmintongrej. Det udsprang i sin tid af fiske-flod i kork materiale. Det var faktisk en ganske god buisness indtil der kom fiske-flod af plastik. Yonex stifter lovede nu at han aldrig i fremtiden ville forbigås. Denne drejning og beslutningen om at opfinde badmintonketcher, har gjort Yonex til leder af markedet inden for badminton. Yonex er firmaet på verdensplan der har flest patenter, hvilket cementere at Yonex altid fremavler ny udvikling. Du kan læse mere om badminton på: Historienet

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *